Vacatures & stages

Carriere_werken_bijDeutsche Bank zoekt gedreven mensen met de passie om te presteren. Mensen die net die extra stap zetten om doelstellingen te behalen en die energie krijgen van het bouwen aan de beste internationale zakenbank van Nederland.

We zoeken ‘agile minds‘: mensen met een scherpe, flexibele geest die verder denken dan het bekende en met doordachte oplossingen komen voor onze klanten.

Vacatures

Op onze internationale careers website vind je alle actuele vacatures van Deutsche Bank, waar je direct op kunt solliciteren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Stages

Deutsche Bank vindt het belangrijk stageplaatsen aan te bieden aan studenten. Een stage biedt studenten de mogelijkheid om te ervaren in hoeverre Deutsche Bank aansluit bij hun ambities en talenten. Een actueel overzicht van beschikbare stageplekken vind je altijd hier.

Pre Employment Screening

Ter waarborging van de veiligheid en de integriteit van de bedrijfsvoering en de financiële sector in het algemeen maakt een pre-employment screening onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Deutsche Bank toetst op basis van de Background Screening Policy alle nieuwe medewerkers op hun betrouwbaarheid om een functie bij Deutsche Bank te vervullen.