Corporate Finance

Pensioen-123-v2Wanneer klanten kiezen voor Deutsche Bank, vertrouwen zij op een team van professionals die consistent en holistisch financieel advies verstrekken. Corporate Finance biedt een scala van producten en diensten, zoals financieel strategische analyse van de onderneming, de productportefeuille en het strategische landschap, alsmede (advies)diensten zoals publieke biedingen, fusies en overnames, beursbegeleidingen, eigenvermogen- of schuldfinancieringsoplossingen.

Ons Corporate Finance team heeft een sterke vertegenwoordiging in Amsterdam en Londen, maar is afgestemd op het wereldwijde netwerk van Deutsche Bank om zich te kunnen richten op het verstrekken van integrale oplossingen voor klanten. Ons team van ervaren Corporate Finance professionals werkt samen met verschillende wereldwijde product- en sectorspecialisten. Onze focus is op grote en middelgrote zakelijke klanten, alsmede op de private equity gemeenschap. Veel van onze Nederlandse klanten hebben een mondiaal perspectief en met het wereldwijde netwerk van één van de grootste investment banks ter wereld als uitgangspunt helpt onze klanten strategische doelen te bereiken.

Een compleet aanbod van producten en diensten

Gespecialiseerde kennis van de lokale markt en regulering, aangevuld met specifieke sector- en productkennis om complexe en cross-border transacties te faciliteren:
Mergers & Acquisitions

Een van de meest veelomvattende proposities op het gebied van eigenvermogenvraagstukken:
Equity Capital Markets

Maatwerk op het gebied van vreemd vermogen financiering en treasury producten:
Debt Capital Markets