• Deutsche Bank – egy megbízható partner Magyarországon

A Deutsche Bank Magyarországon

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten. A magyarországi leánybank megnyitására 1996 nyarán került sor, amely 2011-ben fiókteleppé alakult. A “Házi bank” elvét követve legfőbb célunk, hogy partnereinknek a Deutsche Bank nevével fémjelzett minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk. tovább

Üzletágaink

A Deutsche Bank magyarországi tevékenysége során egy szűk ügyfélkörre, kizárólag a nagy- és középvállalatokra összpontosít. Filozófiánk, hogy folyamatos kapcsolaton alapuló bankszolgáltatást nyújtsunk és ügyfeleink fő-, illetve egyik vezető bankjává váljunk.

Cash Management Corporates
Trade Finance
Corporate Banking
Corporate Treasury Sales
Direct Securities Services
Letöltések
MiFID
Valuta – Deviza Árfolyamok
Üzletszabályzatok és kondíciók
Bankjegy átváltás

A módosított EU Pénzforgalmi Irányelv (PSD2) bevezeti az Open API-kat a bankolásba

A PSD2 egyik célja a bankok és a FinTech cégek számára egyenlő piaci körülmények megteremtése. A bankok kötelesek lesznek az engedéllyel rendelkező harmadik fél szolgáltatók számára biztonságos csatornán keresztül hozzáférést biztosítani az ügyfelek számláihoz, ami hozzáadott értéket jelent az ügyfelek szempontjából. Az alábbi linken keresztül érhetőek el a Deutsche Bank által ezen új API-k használatára vonatkozóan közzétett, valamint további információk:

https://developer.db.com/products/psd2

Deutsche Bank AG Magyarországi Fióktelepe
Budapest
Hold utca 27.
H – 1054

Tel: +36 1 301 3700
Fax: +36 1 269 3239

db.hungary@db.com

Általános nyitvatartási idő:
Hétfő – Péntek
9.30 – 13.30 (Pénztár)
8.30 – 16.30 (Ügyfélfogadás)
Ügyfélfogadás megegyezés alapján a fenti nyitvatartási időn kívül is.

MNB értékpapír záró állomány online lekérdezés (ÉSZLA)

Ügyfeleink 2016. január 1. napjától kezdődően a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által működtetett online felületen is tájékozódhatnak értékpapírszámlájuk és ügyfélszámlájuk előző hónap utolsó napi záró állományáról. Az állomány a Bank által generált és az Ügyfél részére küldött belépési azonosító, valamint a havi egyenlegértesítőn (számlakivonaton) szereplő aktuális jelszó segítségével az MNB honlapján az alábbi linken keresztül kérdezhető le minden hónap 10. napjától.